Untitled Document

Marketingtervezés, -kommunikáció, PR

A marketingtervezés az egyik legfontosabb eszköz egy cég, egy vállalat sikeres működéséhez, általa az előre meghatározott célok könnyebben elérhetőek. A marketingkommunikáció célja, hogy az Ön cégét, cégének termékeit, szolgáltatásait megismertesse, illetve népszerűsítse mind a fogyasztók, mind a partnerek, üzletfelek körében, valamint a cégen belüli megelégedettség és bizalom esetleges elérése, fenntartása. Ennek eszköze a Public Relation, a PR.

A folyamatos kommunikáció elengedhetetlen a figyelem fenntartásához, éppen ezért mi ebben is rendelkezésére állunk. Cége legyen ismert és elismert.

    Vállaljuk marketing terv elkészítését, marketing kampányok kidolgozását és lebonyolítását

    PR tanácsadás, célzott és hatékony kommunikáció kialakításához szakértő segítséget nyújtunk, sajtótájékoztatók szervezését és sajtófeladatok ellátását. A célzott és hatékony kommunikáció kialakításához szakértő segítséget nyújtunk, vállaljuk sajtótájékoztatók szervezését és sajtófeladatok ellátását.

    Protokoll tanácsadás és protokoll tréningek szervezése Dr. Görög Ibolya protokoll szaktanácsadó, címzetes főiskolai docens közreműködésével